سفارش تبلیغ
صبا ویژن

خانه ی عکس
 
قالب وبلاگ

گاهی اوقات عکسی که می گیرید تار میشه و وضوح خوبی نداره. برای رفع این مشکل می توانید از نرم افزار فتوشاپ استفاده کنید.

در این پست قصد دارم توضیحاتی درباره ی چگونگی تغییر وضوح عکس بدهم. شما با این روش میتوانید عکس خود را روشن تر یا کدر تر کنید.

به عنوان نمونه به این دو عکس دقّت کنید:

عکس سمت چپ عکس اصلی من است، که با کمک فتوشاپ روشنایی عکس را تغییر داده ام.

برای تغییر وضوح و روشنایی عکس در نرم افزار فتوشاپ، از منوی Image روی گزینه ی Adjastments کلیک کنید.

کشویی با گزینه های مختلف برای شما باز می شود. شما می توانید از طریق هر کدام از گزینه های این کشو رنگ آمیزی و روشنایی عکس خود را تغییر دهید.

در اینجا به دو مورد از این گزینه ها که خودم شخصا بیشتر استفاده میکنم اشاره میکنم.

گزینه ی  Brightness/contrast :

با کلیک روی این گزینه، مطابق شکل زیر پنجره ای باز می شود، که شما میتوانید درجه ی وضوح عکس خود را تغییر دهید و به وضوح دلخواه خود برسید. برای تیره کردن عکس نیز می توانید از همین گزینه استفاده کنید.

گزینه ی Curves :

با کلیک روی این گزینه، مطابق شکل زیر پنجره ای باز می شود، که شما می توانید بوسیله ی تغییر خط وسط، روشنایی تصویر خود را تغییر دهید. همچنین گزینه های دیگری در این پنجره وجود دارد که بوسیه ی آنها می توانید تغییرات دیگری در عکس خود دهید. به عنوان مثال گزینه ی channel در این پنجره، برای تغییر رنگ عکس استفاده می شود. تصاویر زیر نمونه ای از تغییراتی است که بوسیله ی  Curves در عکس ایجاد شده.

 


[ سه شنبه 92/8/28 ] [ 7:22 صبح ] [ ایمانی ] [ نظرات () ]

سلام

با استفاده از نرم افزار فتوشاپ می توانید اندازه و حجم عکس خود را تغییر دهید. من این روش را همراه با تصاویری که آماده کردم برای دوستانی که این روش را بلد نیستند توضیح می دهم.

1. ابتدا از منوی file در فتوشاپ، طبق تصویر زیر گزینه ی open را انتخاب کنید.

2. سپس در پنجره ای که برای شما باز شده به پوشه ی عکسهای خود بروید و عکس مورد نظر را انتخاب کنید و دکمه ی اینتر در صفحه کلید و یا گزینه ی open در انتهای همین پنجره را بزنید.

3. سپس از منوی image، گزینه ی image size را انتخاب کنید.

4. در پنجره ای که باز می شود، شما می توانید اندازه ی طول و عرض عکس را تغییر دهید.

گزینه ی width برای تغییر طول افقی عکس، و Height برای تغییر ارتفاع عمودی عکس می باشد. در همین پنجره گزینه ای به نام Contstrain Prpportion وجود دارد که اگر تیک کنار آن را بردارید میتوانید طول و عرض عکستان را به صورت جداگانه تغییر دهید. ولی اگر تیک کنار این گزینه باشد. وقتی طول عکس را تغییر دهید، متناست با اندازه ای که انتخاب میکنید ارتفاع عکس نیز تغییر میکند و بالعکس.

پس از اعمال تغییرات دلخواه در این پنجره گزینه ی ok را بزنید.

5. سپس برای ذخیره ی عکسی که اندازه هایش را تغییر داده اید، از منوی File گزینه ی Save for web را انتخاب کنید.

6. در این قسمت پنجره ای باز می شود که شما می توانید حجم عکس خود را در حالت های مختلف کم و زیاد انتخاب کنید. و یا اینکه با استفاده از گزینه ی Quality حجم عکس را تغییر دهید. سپس با انتخاب گزینه ی Save عکس خود را در پوشه ی دلخواه ذخیره کنید.

 


[ دوشنبه 92/8/27 ] [ 11:7 صبح ] [ ایمانی ] [ نظرات () ]

سلام

دومین تجربه ی عکاسی ضدّنور من، مربوط به غروب خورشید در نخلستان است که مربوط به روز جمعه، 24 آبان 1392 می باشد.

غروب جمعه در نخلستان واقعا زیباست. عکسهایی که دیروز غروب گرفتم مربوط به جنوب استان کرمان می باشد.

جا داره از استاد عزیزمون خانم سادات موسوی تشکّر کنم که من را با این شیوه عکاسی آشنا کرد. خواهش میکنم اشکالات عکسهامو بهم بگید تا بتونم در عکاسی های بعدی به نکات ریزتری توجه کنم و عکسهای بهتری بگیرم.

هشت عکس جهت نمایش قرار دادم. ممکنه کمی طول بکشه کامل باز بشه. لطفا منتظر بمونید، عکسها را کامل ببینید و نظر بدید.

 


[ شنبه 92/8/25 ] [ 5:33 عصر ] [ ایمانی ] [ نظرات () ]

سلام

هفته ی قبل سعی کردم کمی تنظیمات دوربینم را تغییر بدم بلکه به شیوه ی عکاسی ضدّ نور پی ببرم. وقتی استاد محترم عکاسی مون فقط از ما خواستند که درباره ی عکس ضد نور در اینترنت جستجو کنیم و مطالبی پیدا کردیم ولی توضیحی درباره ی آموزش این شیوه عکاسی ندادند، به این نتیجه رسیدم که برای بدست اوردن اطلاعات عکاسی باید خودم دست به کار بشم و انقدر تنظیمات دوربینم را تغییر بدم و عکاسی کنم تا بتونم به زیر و بم نکات عکاسی پی ببرم.

نتیجه ی کنکاش در تنظیمات دوربین به اینجا رسید که برای عکس ضدّ نور باید روشنایی صحنه را تغییر بدهم تا به عکس ضدّ نور برسم.

این دوربین منه؛ از قسمتی که حالت های مختلف عکاسی رو مشخص میکنه گزینه ی M (تنظیمات دستی) را انتخاب کردم. سپس با فشار دکمه FUNC SET به تنظیمات دستی دسترسی پیدا کردم. در این قسمت به گزینه ای رسیدم به نام "نورسنج" که دارای سه گزینه به نام های ( نقطه، تمرکز نور در مرکز و ارزیابی ) بود. با انتخاب هر کدام از این گزینه ها و تغییر روشنایی صحنه متوجه شدم که برای عکس ضدّ نور باید گزینه ی "ارزیابی" که تنظیم روشنایی بر اساس کل صحنه است را انتخاب کنم.

اولین تجربه ی عکاسی من در زمینه ی ضدّ نور را در فتوبلاگم به نمایش میگذارم. میدونم که اشکالات زیادی داره چون اولین کارمه و خیلی از نکات ریز این شیوه ی عکاسی رو نمیدونم. امیدوارم با نظرات دوستانی که در زمینه ی عکاسی سر رشته دارند به این نکات ریز پی ببرم.

این عکس را نزدیک غروب گرفتم. هوا هنوز روشن بود ولی تنظیمات دوربین را طوری تغییر دادم که نور صحنه به این شکل در بیاد. طوری که بیننده تصور میکنه این عکس در تاریکی گرفته شده. شاید این عکس ضدّ نور نباشه ولی به عنوان تجربه ی اولم خودم به شخصه راضی هستم. :)

 

در عکس دوم زمان نزدیکتر به غروب است و شاید یک ربع بعد از عکس اول این عکس را گرفتم که هوا تاریک تر شده بود.

 

این عکسها را در روز دیگه ای گرفتم ولی غروب خورشید بود و هوا هنوز تاریک نشده بود.

مطلب مرتبط در همین فتوبلاگ:

تعریف ضدّ نور در عکاسی


[ یکشنبه 92/8/19 ] [ 10:16 صبح ] [ ایمانی ] [ نظرات () ]

تکسچر به معنی بافت می باشد، و به تصویری گفته می شود که به منظور ایجاد بافت در تصاویر دو بعدی یا سه بعدی استفاده می شود .

تکسچر در انواع مختلف مانند سنگی، چوبی، پلاستیکی، آجری، شیشه ای، پارچه و الیاف، بافت، آرم و پرچم، تکرار شونده، طبیعت و ... می باشد.

نمونه هایی از تصاویر تکسچر (بافت) :


[ یکشنبه 92/8/12 ] [ 9:20 صبح ] [ ایمانی ] [ نظرات () ]
          مطالب قدیمی‌تر >>

.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ

آرشیو مطالب
امکانات وب


بازدید امروز: 17
بازدید دیروز: 3
کل بازدیدها: 155195